logo
Imprimir
19-10-2022 | 13:38hs
•BAIX EMPORDà

Mor el fotògraf de Platja d’Aro Jordi Busquets

El col·laborador de Girona Notícies ha mort als 70 anys i deixa un llegat fotogràfic que ha estat reconegut en àmbit nacional i internacional

El món de la fotografia local està de dol per la mort del platjarenc Jordi Busquets, que ens ha deixat aquesta setmana als 70 anys causa d’unes complicacions de salut. L’empordanès, resident a Platja d’Aro, era conegut per ser un professional molt vinculat amb la fotografia de natura, registre en el qual va excel·lir amb diferents premis d’àmbit nacional i internacional. Més enllà d’això, també va col·laborar amb mitjans de comunicació, entre els quals Girona Notícies. 

Entre els premis més destacats, Busquets es va endur una menció d’honor al certamen Boka Bay 2017 de Montenegro de la Federació Americana de Fotografia. També va rebre premis considerables com el Defsad al 1rst International Photography Defsad de Turquia, per la fotografia d’un pigard, i va ser reconegut amb l’Excel·lència de la Federació Catalana de Fotografia. 

La passió de Busquets pel món fotogràfic, però, tindrà continuïtat. En aquest sentit, en Jordi va saber transmetre la riquesa d’aquesta disciplina a un dels seus dos fills, l’Albert, que com el pare també s’ha especialitzat, entre d’altres, amb les fotografies naturals, i ha obtingut guardons i reconeixements de prestigi.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/187677_morelfotografdeplatjadarojordibu-quet--2.htm