logo
Imprimir
14-10-2022 | 15:28hs
•POLíTICA

Daniel Pamplona anuncia que donarà suport a la candidatura de Sílvia Paneque a les properes eleccions municipals

L'exportaveu de Ciutadans, Daniel Pamplona, se suma a l'equip de Sílvia Paneque amb l'objectiu d'aconseguir l'alcaldia de Girona a les eleccions del proper maig

"Estic treballant perquè la propera alcaldessa sigui Sílvia Paneque i ho faig sense cap aspiració personal. El govern continuista de Madrenas es troba exhaurit. La Sílvia Paneque obrirà una nova etapa política, establint ponts i diàleg entre tots, i promocionant novament una Girona amb visió de futur. Serà una alcaldessa de majories". D'aquesta manera ha anunciat aquest matí el regidor no adscrit de l'Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, la seva intenció de sumar forces amb l'actual portaveu i diputada del PSC Sílvia Paneque, qui encapçalarà la candidatura socialista per aconseguir l'alcaldia de Girona.

Pamplona ha recordat que "la situació a Catalunya ha evolucionat, i jo també. Vaig defensar els indults; als independentistes se'ls ha d'escoltar. Em sento plenament respectat i representat al PSC, on el meu segell liberal hi té cabuda". El regidor ha explicat que les properes eleccions són "fonamentals per a un canvi a la ciutat, on cal marcar objectius amb visió de futur centrats en les persones i l'economia, i relegar a un segon lloc interessos de partit".

En referència a l'actual Govern, Pamplona ha destacat que "Madrenas ha tingut el seu moment, ha governat en minoria perquè els grups no li feien costat, i la ciutadania tampoc; avui Girona és més bruta i més insegura".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/187237_danielpamplonaanunciaquedonara-uportalacandidaturade-ilviapanequeale-propere-eleccion-municipal--1.htm