logo
Imprimir
08-10-2022 | 16:16hs
•ALT EMPORDà

Les creacions de 132 artistes inunden Castelló en la 15a Ruta de l'Art

Se celebra des de divendres i fins diumenge al nucli històric

Cent trenta-dos artistes d'arreu de Catalunya, però també provinents de Galícia, Osca i França, inunden de creativitat disset espais del nucli històric de Castelló d'Empúries en la Ruta de l'Art. Des de divendres i fins diumenge, la cita que apropa l'art als visitants en espais patrimonials de l'Empordà celebra la quinzena edició amb més autors que mai i la inclusió per primer cop de l'audiovisual.

Una altra de les novetats d'aquest any és la participació de dinou alumnes de Batxillerat Artístic de l'institut Brugulat de Banyoles, que s'afegeixen als estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

L'alumnat banyolí ocupa en Rentador, un nou espai que s'afegeix als altres escenaris de la ruta, com ara l'Ecomuseu-Farinera, la capella i el claustre del convent de santa Clara, la basílica de Santa Maria o la cúria-presó.

Tant avui com demà diumenge, s'ofereixen visites guiades en francès, català i castellà i, a més, els visitants poden participar en un concurs de fotografia per Instagram.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/186844_le-creacion-de132arti-te-inundenca-telloenla15arutadelart-1.htm