logo
Imprimir
03-10-2022 | 17:00hs
•LA GARROTXA

Lluïda celebració de la Festa de Sant Cosme i Sant Damià

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol agrair la tasca desinteressada de la Comissió de festes de Begudà i Sant Cosme i la participació de tots els assistents

Aquest diumenge 2 d’octubre va tenir lloc a Sant Joan les Fonts la tradicional festa de Sant Cosme i Sant Damià, que va comptar amb una bona participació de persones assistents. Els actes van començar pels volts de les 12 del migdia amb la missa solemne a la capella de Sant Cosme i la tradicional benedicció de les coques, en aquest cas, dos pastissos de xocolata. 

 Tot seguit, al prat de davant de l’església, van sortir a ballar els capgrossos de Begudà, en Cosme i l’Eulàlia. A les 2 va començar el dinar popular amb amanida, arròs a la cassola i postres per a tothom. I un cop entrada la tarda, cap a les 4, van començar les sardanes, acompanyades de la cobla La Principal de Banyoles.  

 L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol agrair la tasca desinteressada de la Comissió de festes de Begudà i Sant Cosme i la participació de tots els assistents.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/186200_lluidacelebraciodelafe-tade-antco-mei-antdamia-1.htm