logo
Imprimir
03-10-2022 | 11:37hs
•EL RIPOLLèS

Una iniciativa pionera uneix el coaching empresarial amb la natura al Ripollès

La coach Anna Colomer treballa eines de creixement personal i professional al parc natural

La coach Anna Colomer (Ogassa, 1974) impulsa un projecte pioner al Ripollès per ajudar les empreses de la comarca. Colomer, que és Llicenciada en Direcció i Administració d'Empreses, ha creat una iniciativa que uneix el coaching i la natura, dirigit principalment a empreses en aquests moments complicats en l'àmbit social i econòmic.

El projecte, pioner a la demarcació, porta el nom de "Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa". El pot gaudir i experimentar qualsevol persona de forma individualitzada, tot i que està especialment pensat i dirigit a empreses.

La missió de Colomer és acompanyar els participants per potenciar les seves habilitats i competències per aconseguir les seves metes i objectius personals i professionals, tot integrant el patrimoni del parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser en una ruta interpretada.

A la ruta interpretada del parc natural cada element té un valor important en la qual es treballa el coneixement del territori: la indústria i les centrals hidroelèctriques, la geologia, l'aigua, la flora, la fauna salvatge i els elements romànics, entre altres. Tot lligat amb exercicis pràctics que els participants realitzen amb les eines que des de fa anys treballa Colomer: coaching, intel·ligència emocional, mindfulness i programació neurolingüística.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/186189_unainiciativapionerauneixelcoachingempre-arialamblanaturaalripolle--2.htm