logo
Imprimir
29-09-2022 | 19:05hs
•ANDORRA

Espot i Vilarrubla participen en l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2022-2023 de la Universitat d’Andorra

L'acte ha comptat amb la conferència del politòleg Guy Haug, expert internacional en avaluació i desenvolupament d'universitat

El cap de Govern, Xavier Espot, ha presidit l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2022-2023 celebrat a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Durant l'acte, en el qual han participat, el rector de la Universitat, Miquel Nicolau, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, s'ha donat la benvinguda als 666 estudiants que comencen els seus estudis superiors i també s’ha celebrat la graduació dels 98 estudiants que van completar els seus estudis de DPA, bàtxelor, màster o doctorat durant el curs 2021-2022, que corresponen a la 32a promoció de la Universitat d'Andorra. La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha estat l'encarregada de lliurar els títols als recentment graduats.

En la seva intervenció, el cap de Govern, ha destacat l'evolució de l'UdA, que ha assolit la capacitat de disposar d'una oferta formativa completa amb tres graus acadèmics universitaris (bàtxelor, màster i doctorat), així com una àmplia programació de postgraus i cursos de formació continuada. També ha destacat els acords signats amb més de 50 universitats i programes de mobilitat per a estudiants.

Xavier Espot també ha posat en relleu l'augment gradual d'alumnes com a resposta a una ampliació constant de l'oferta d'estudis. En aquest sentit, ha avançat que el Govern treballa en l'ampliació de les infraestructures de la universitat, per donar cabuda als alumnes i les facultats i per potenciar la parròquia de Sant Julià de Lòria, com a pol universitari del país.

L'acte ha comptat amb la conferència del politòleg Guy Haug, expert internacional en avaluació i desenvolupament d'universitat, que ha apel·lat per reconfigurar el model educatiu universitari per poder respondre a les necessitats de la generació digital.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185892_e-potivilarrublaparticipenenlactedinauguraciodelcur-academic2022-2023delauniver-itatdandorra-1.htm