logo
Imprimir
29-09-2022 | 16:21hs
•ALT EMPORDà

Impulsen la campanya 'Deixa la teva empremta al comerç de Llançà'

La iniciativa vol incentivar el consum de proximitat i fidelitzar la clientela

L'Ajuntament de Llançà impulsa aquesta tardor una nova campanya de dinamització comercial batejada com a "Deixa la teva empremta al comerç de Llançà". La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Llançà i amb el suport de la Diputació de Girona per aquesta tardor, vol incentivar el comerç de proximitat per part de les famílies residents al municipi i fidelitzar la clientela tot donant un impuls al teixit empresarial llançanenc fora de la temporada turística.

La campanya ha consistit a repartir un fulletó als nens i nenes de l'Escola Pompeu Fabra Llançà perquè la mainada i les seves famílies aconsegueixin els diferents adhesius de les empremtes fent les seves compres en qualsevol dels 22 establiments participants. Durant dos mesos, de la mà d'en Vicenç i la Carme, els infants participants i les seves respectives famílies hauran d'obtenir els adhesius de setze empremtes de diferents colors comprant als establiments adherits a la campanya.

Si obtenen les setze empremtes, obtindran la tassa corporativa de la campanya i entraran a formar part d'un sorteig d'obsequis oferts pels establiments participants.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185882_impul-enlacampanyadeixalatevaempremtaalcomercdellanca-2.htm