logo
Imprimir
24-09-2022 | 15:20hs
•ACTUALITAT GIRONA

SIP-FEPOL dona “tot el seu suport” a la reivindicació de la Policia de Girona

El cos no realitza cap hora extra voluntària com a protesta per no haver aconseguit més efectius a la plantilla, una petició existent fa anys

El passat 21 de setembre la Policia Municipal de Girona va celebrar una nova assemblea convocada per UGT amb l’objectiu d’actualitzar la situació de la reivindicació del cos vers el govern de l’Ajuntament de Girona. En concret, la reclamació es basa, segons apunten fonts policials, en assolir una ciutat segura i en “oferir un servei públic de seguretat ciutadana de Girona que estigui en consonància amb la casuística de ser capital de província i, paral·lelament, un referent modèlic a nivell policial”. 

Durant l’assemblea els assistents van acordar diversos punts, com per exemple el de “reafirmar la decisió de no realitzar cap mena de servei extraordinari de caràcter voluntari i fora de l’horari ordinari” o “assistir a tots els plens que se celebrin a l’Ajuntament”. L’acte també va servir per acordar “no desconvocar les reivindicacions fins que hi hagi un acord aplicat”, així com “informar de la situació a les associacions de veïns, comerços i entitats de la ciutat”.

Arran d’això, el sindicat SIP-FEPOL ha expressat “tot el seu suport als acords presos i a les reivindicacions dels companys i companyes” del cos policial. “Des de la nostra organització professional volem felicitar a la plantilla de la Policia Municipal de Girona per la seva unitat, salvant diferències sindicals i aplicant unes mesures de pressió per assolir tots els acords aprovats i signats per l’equip de Govern del consistori, i que ja haurien d’estar aplicats”.

A través d’un comunicat, el sindicat policial apunta que l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, havia convocat a una reunió a les diverses organitzacions sindicals representatives -UGT, CSIF i SPL-CME) el passat dijous, tot i que aquesta trobada “va quedar desconvocada el mateix dimecres sense datar una propera trobada”. “L’equip de govern ha de prioritzar les reivindicacions del col·lectiu de la Policia Municipal de Girona, ja que repercutirà directament en la qualitat dels habitants de la localitat”, subratllen, abans d’afegir que des del SIP-FEPOL “seguim reclamant la importància i urgència de la situació que viu la Policia Municipal i les repercussions que això està produint a la nostra ciutat”. “Exigim al govern que doni la importància que es mereixen els incompliments reiterats vers el cos policial”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185494_-ip-fepoldonatotel-eu-uportalareivindicaciodelapoliciadegirona-1.htm