logo
Imprimir
24-09-2022 | 15:58hs
•POLíTICA

El PP obre a Girona el curs polític que ha de donar 'el senyal inequívoc' que Sánchez té 'els dies comptats' a la Moncloa

El partit es marca les municipals com "la primera pedra" per tornar al Govern espanyol

El Partit Popular ha obert avui a Girona un curs polític decisiu per "donar un senyal inequívoc" que Pedro Sánchez té "els dies comptats" a la Moncloa. Ho ha dit el president del PP de Girona, Jaume Veray, en un acte que obre un curs marcat per les eleccions municipals que "han de ser la primera pedra per l'arribada del PP al govern d'Espanya".

Veray ha assenyalat que Girona és un bon lloc per "reivindicar el dret de sentir-se espanyol i dir-ho en català" i ha animat els seus companys de partit a "plantar cara a l'independentisme i la seva crossa, el PSC" i al "populisme de Vox".

Per això, diu, després de reorganitzar la formació durant el darrer any ara toca obrir-lo i trobar candidatures que representin "els valors del PP". 

En la seva intervenció, el president del PPC Alejandro Fernández s'ha centrat en la política catalana. Ha instat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a complir la promesa de sotmetre's a una qüestió de confiança que "és més necessària que mai" perquè la mala maror al govern està repercutint en la "preocupant" situació social i política de Catalunya.

Fernández s'ha compromès a liderar la recuperació del discurs que va fer de Catalunya un motor de creixement econòmic d'Espanya i que avui "és minoritari al Parlament", criticant que la resta de partits no han fet res perquè el discurs antisistema de la CUP s'estengués.

Destacats dirigents del partit i plataformes ciutadanes

Durant tot el matí, dirigents destacats del Partit Popular català i gironí han participat en les diverses activitats de la trobada celebrada a l'Hotel Carlemany.

A més del secretari general autonòmic del partit, Santi Rodríguez, i del secretari general provincial, Daniel Ruiz, també hi han intervingut els candidats del partit a Figueres, Calonge o Tossa; Xavi García Albiol, president del PP Badalona i president del grup popular a la Diputació de Barcelona o Concepció Veray, regidora popular amb setze anys de trajectòria a l’Ajuntament de Girona.

També Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions a Catalunya; Lorena Roldán, diputada del PP al Parlament i Juan Bravo, vicesecretari nacional d'Economia.

En l'àmbit de la societat civil, hi han pres part Andrea Llopart, de l’associació "S’ha acabat!"; Paula Cordera, de Convivència Cívica Catalana, i Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PP al Parlament i expresident de Societat Civil Catalana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185493_elppobreagironaelcur-politicquehadedonarel-enyalinequivocque-anchezteel-die-comptat-alamoncloa-2.htm