logo
Imprimir
23-09-2022 | 21:52hs
•POLíTICA

Imma Gelabert (Junts) vol liderar el 'canvi' per recuperar 'l'empenta, la il·lusió i el seny' a Platja d'Aro

L'exregidora es presenta com a alcaldable al costat de Jordi Turull i el conseller Giró

La cap de llista de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, Imma Gelabert, es presenta a les properes eleccions per liderar el "canvi" que permeti recuperar "l'empenta, la il·lusió i el seny" al municipi. Gelabert, de 53 anys, i empresària del sector turístic i esportiu, ha fet el pas perquè vol que "quan ens mirem al mirall ens tornem a agradar com a poble".

Aquest vespre s'ha presentat com a alcaldable en un acte a l'Hotel Costa Brava, davant de més d'un centenar de persones. L'han acompanyat el secretari general de Junts, Jordi Turull, i el conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró.

"No som una llista de primers i últims. Som un equip, un grup de gent amb inquietuds, capacitat, coneixements, responsabilitat i molt esperit de sacrifici, amb un objectiu comú: Castell-Platja d'Aro i S'Agaró", ha explicat Gelabert, que ja té l'experiència d'haver estat regidora durant dotze anys, gestionant les àrees de Turisme i Dinamització Cultural, Comunicació, Comerç, Empresa, Ocupació i Promoció Econòmica.

"Volem aconseguir que la gent del nostre poble torni a vibrar quan parli de Castell–Platja d'Aro i S'Agaró", ha destacat l'alcaldable, que té un equip, diu, que creu "en el potencial" del municipi. "Sempre hem estat capdavanters en l'àmbit comercial i turístic, però també en polítiques socials, amb projectes com Valor Humà, perquè som un poble de 365 dies, no només en comerç, sinó de gent que hi viu, de joves que hi volen tenir un futur. Som molt conscients, a més, que cal preservar el nostre territori, l'enclavament privilegiat en què vivim i la naturalesa que ens envolta", ha apuntat la candidata, que també ha fet un incís en el turisme, un dels puntals del municipi.

"De poc servirà que els emprenedors continuïn buscant-nos com un lloc de referència si des de l'administració local no els donem eines i no els fem costat. Estic convençuda que és imprescindible que el sector privat i el públic vagin de bracet", ha assegurat.

Per la seva banda, Jaume Giró ha insistit que les eleccions municipals són "clau". "Hem de saber explicar que des de Junts tenim un projecte per fer d'aquest un poble millor", ha dit el conseller d'Economia, fent una crida a demostrar "la capacitat, el talent i la implicació" de l'equip de Gelabert.

Per la seva banda, el secretari general del partit, Jordi Turull, ha deixat clar que "Imma Gelabert té projecte" i que "ha decidit dedicar els seus millors anys a treballar pel seu poble".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185369_immagelabertjunt-volliderarelcanviperrecuperarlempentalaillu-ioiel-enyaplatjadaro-1.htm