logo
Imprimir
22-09-2022 | 22:20hs
•MOTOR

Interdiesel inaugura el nou concessionari 'IntercarGirona' amb l’exclusiva del nou Renault Austral

La firma ha aprofitat l’esdeveniment per presentar el flamant vehicle, la darrera joia de la companyia automobilística

Avui s’ha certificat un nou pas de la companyia Interdiesel S.A., amb seu a Figueres, per a convertir-se en el gran referent de l’automoció a la demarcació gironina. En aquest sentit, l’empresa, amb més de 40 anys en el sector, ha presentat el nou concessionari Renault de Girona, IntercarGirona, ubicat a les instal·lacions de la carretera N-II de Fornells de la Selva, una operació que incrementa la rellevància del concessionari a les comarques gironines: fins ara, tenia la concessió de Nissan i Toyota (per la comarca de l’Alt Empordà i les seves rodalies) i Maxus (firma especialitzada en furgonetes). A més, Interdiesel també s’encarrega de la distribució de les motocicletes elèctriques de la marca Silence i, també, de Zero Motorcycles. A Girona, d’altra banda, també té la concessió de Lexus. El passat mes de maig es va fer oficial la compra de la concessió de Renault i Dacia a la província, fins aleshores en possessió de Santiago Juandó.

L’acte, que ha tingut lloc aquesta tarda, ha comptat amb la presència de diverses autoritats locals, com ara l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, o l’alcaldessa de Fornells de la Selva, Sònia Gràcia, així com cares conegudes com el periodista i humorista Manel Fuentes, que ha estat l’encarregat de dirigir la presentació del nou equipament comercial. Prèviament, l’empresa ha rebut un comitè de Renault, amb qui ha fet una visita a les instal·lacions.

El gerent d’Interdiesel, Robert Espígol, apunta que “l’estrella de l’acte”, més enllà de donar a conèixer el concessionari, ha estat la presentació del flamant Renault Austral, el vehicle successor del Kadjar que aterra als concessionaris espanyols amb l’objectiu de conquistar als usuaris que busquen un cotxe perfectament equilibrat. “És un cotxe amb el qual hi ha moltes expectatives posades, sobretot en el mercat espanyol”. “De fet, no és una inauguració de cap instal·lació, perquè això ja existia abans, però sí que és cert que ja fa quatre mesos que hi treballem i ho volíem culminar amb la presentació d’algun dels nous vehicles de la nova era de Renault -l’Austral, un dels quals-. Estem parlant de productes en el qual la marca exposa tota la seva tecnologia, i en el cas de l’Austral arriba amb un volum de vendes molt esperat”, afegeix Espígol, que també concreta l’espai geogràfic que abraça el nou concessionari: l’Alt Empordà, una part del Baix Empordà, el Gironès i el Pla de l’Estany. “Cadascú té la seva zona d’influència i responsabilitat, el mercat és prou gran, tot i que la tendència sembla que apunta a un mercat provincial”. “Per a nosaltres aquest nou concessionari és un pas molt important, estratègic, ens aporta molt de volum. Els nostres objectius són clars: un enfocament amb qualitat cap al client per tal d’oferir una experiència única; aquest és un dels pilars, l’altre és el de liderar el nostre mercat de la mà dels productes i serveis de Grup Renault, i una de les proves és la nova gamma”, ha conclòs Espígol.

Qui també ha estat present a la presentació és el director general de la marca Renault a Espanya i Portugal, Sébastien Guigues, que ha mostrat la seva satisfacció per incorporar Interdiesel a la família: “Estem molt contents i cal agrair-ho a la família Espígol. És una aventura relativament gran, són diverses ciutats i marques, i estem encantats d’aquesta aliança”. Després dels parlaments, s’ha procedit a la descoberta del nou vehicle, a través d’Espígol i Guigues, una activitat que ha comptat amb una actuació musical simultània. Finalment, s’ha donat a conèixer el nom del guanyador del sorteig d’un cap de setmana amb l’Austral, un afortunat que a més podrà gaudir d’una nit d’hotel. 

Un vehicle contemporani

Així, Fornells de la Selva s’ha convertit avui en l’epicentre gironí de la presentació d’un automòbil que arriba amb la clara voluntat de revolucionar el mercat. En concret, la gamma arrenca amb el motor 1.3 TCe de 140 cavalls -amb canvi manual o de doble embragatge-, i compta amb hibridació lleugera; sens dubte un punt de partida molt interessant. D’altra banda, qui busqui unes prestacions superiors també pot escollir aquest mateix motor amb la potència augmentada fins als 160 cavalls, tot i que en aquest cas el model només és compatible amb la caixa automàtica. 

I qui prefereixi la destacada tecnologia ‘Full Hybrid’ trobarà l’Austral E-Tech, que està associat al nou motor 1.2 TCe HEV de 200 cavalls de potència i caixa de canvis automàtica. És la variant del vehicle que brinda uns nivells de consums més ajustats, tot i que més endavant apareixerà a escena una alternativa de 160 cavalls que, fins i tot, serà més coherent des de la perspectiva de les prestacions ofertes. 

En tots els casos, però, el nivell dels acabats és molt complet. Només fa falta observar el nivell bàsic, l’Equilibre, que arriba amb òptiques LED, control de creuer amb limitador, una notòria instrumentació digital de 12,3 polzades, llantes d’aliatge, accés i arrencada sense clau, sensors d’estacionament al darrere, miralls tèrmics o climatitzador automàtic, entre altres prestacions significatives. Qui vulgui fer un pas més, en aquest cas accedint a l’alta gamma de l’Austral, també podrà gaudir d’un entapissat de pell, seients amb funció de massatge, calefacció i regulació elèctrica, càmera de visió zenital, assistent d’estacionament automàtic o el paquet ‘Sprit Alpine’ de marcat caràcter esportiu, entre altres joies. Un vehicle, en definitiva, que enceta amb èxit una nova era. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185263_interdie-elinauguraelnouconce-ionariintercargironaamblexclu-ivadelnourenaultau-tral-2.htm