logo
Imprimir
21-09-2022 | 19:37hs
•LA SELVA

La desena edició de la Fira de la Cervesa a Vidreres se celebrarà el 30 de setembre i l'1 d'octubre

Hi participaran set cervesers i hi haurà activitats per a petits i grans

Vidreres viurà tot un cap de setmana dedicat a la cervesa el 30 de setembre i l'1 d'octubre amb la desena edició de la Fira de la Cervesa. En aquesta edició, els cervesers participants seran Moska Girona, Cervesa Marina, Cervesa Florestina, Birrum, Terra Aspra, Pochs i Cervesa Folls.

La cita és un espai de trobada pels amants d’aquesta beguda i un punt de trobada entre fabricants i marques que, segons el regidor de festes, Francesc Baltrons, "s’ha transformat en una cita ineludible pel calendari vidrerenc, essent un cap de setmana dedicat a la promoció del municipi, a la cultura i a la tradició cervesera".

La plaça Lluís Companys s'omplirà amb un gran ventall d’activitats com ara un tast de cerveses i música amb les actuacions de STAR3, The Sick Boys I la Banda Caliu, a més de vermuts, aperitius i un dinar popular. També hi haurà un espai infantil ubicat a la plaça de l’església i al carrer Catalunya s’habilitaran inflables i jocs interactius.

Concurs d'Instagram

Durant la fira es durà a terme el concurs Fes-te una selfie amb un cerveser a Instagram.

S'hi pot participar amb el hashtag #birravidreres22 i la fotografia amb més m'agrada obtindrà un lot de cerveses de les cerveseries participants en la fira.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185181_lade-enaediciodelafiradelacerve-aavidrere-ecelebrarael30de-etembreil1doctubre-1.htm