logo
Imprimir
21-09-2022 | 15:51hs
•ACTUALITAT GIRONA

Aquest dijous es tanquen les inscripcions a preu reduït per a la 9a Cursa de la Dona de Girona

La prova esportiva, que enguany recupera el format presencial, tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre

Demà, dijous 22 de setembre, és l'últim dia que es poden fer les inscripcions a un preu reduït de 9 euros per a la 9a Cursa de la Dona de Girona, organitzada per l'Ajuntament de Girona i el Club Esportiu Esports Parra. A partir del 23 de setembre, la inscripció costarà 11 euros i, a partir del 3 d'octubre, el preu serà de 15 euros.  

Tal com es va anunciar a l'estiu, la Cursa de la Dona de Girona recupera enguany el format presencial i tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre. Les inscripcions per Internet (que es poden fer a través del web de l’esdeveniment) es tancaran el dia 6 d’octubre a les 14 h o en arribar a les 7.000 inscripcions.

Totes les dones participants disposaran d’una assegurança d’accidents, d’entrenaments previs amb l’assessorament de les entrenadores de la cursa, de la samarreta commemorativa, del dorsal amb accés a l’avituallament, i de servei de guarda-roba, dutxes, vestidors i lavabo. A més, com que és una cursa solidària, 1 euros de cada inscripció es dona a IDIBGI, al programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga i a la Fundació Els Joncs.

Podeu consultar més informació sobre la 9a Cursa de la Dona de Girona al web www.cursadeladonagirona.com  
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/185179_aque-tdijou-e-tanquenle-in-cripcion-apreureduitperala9acur-adeladonadegirona-1.htm