logo
Imprimir
19-09-2022 | 19:49hs
•LA SELVA

L'Ajuntament de Riudellots denuncia destrosses al pati de l'escola

Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra i al cos de Guàrdia Municipal i s'està sospesant la possibilitat de posar càmeres per protegir aquests espais

Aquest matí, els mestres de l'escola de Riudellots s'han trobat amb el mobiliari del pati malmès: s'han bolcat les taules de pícnic, les catifes d'herba artificial han sigut arrencades i l'escuma de protecció d'uns pilars han estat tallats. A més, també s'ha trobat brossa a terra com llaunes i embolcalls de plàstic.

Des de l'Ajuntament de Riudellots lamentem i denunciem que aquest incivisme perjudica no només als infants de l'escola sinó a tota la població, ja que es tracta d'espai obert que tothom pot gaudir després de l'horari escolar i els caps de setmana.

Aquests actes vandàlics es donen just després d'haver acabat les obres de millora de les instal·lacions de l'escola. L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura assegura que "no és la primera problemàtica d'incivisme que ens trobem al nostre municipi, aquest estiu vam trobar una cadira i un extintor a sobre el terrat de l'escola". I afegeix, "estem valorant els danys exactes i si caldrà canviar alguna cosa".

Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra i al cos de Guàrdia Municipal i s'està sospesant la possibilitat de posar càmeres per protegir aquests espais.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/184928_lajuntamentderiudellot-denunciade-tro-e-alpatidele-cola-1.htm