logo
Imprimir
09-09-2022 | 16:34hs
•LLEIDA

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Lleida renoven l’acord per incrementar la competitivitat de les empreses

L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives per millorar la competitivitat de les empreses

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Lleida han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Lleida, Jaume Saltó, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional, així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que son del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors. A més, i en interès de les empreses associades a la Cambra de Comerç, es podran organitzar videoconferències amb representats d’oficines de CaixaBank en els 16 països en que està present.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Lleida ha agraït “el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització”. El director territorial Catalunya de CaixaBank ha reiterat “el suport de l’entitat financera a la cambra lleidatana i a les empreses del territori”.

 CaixaBank, sabem d´empreses, sabem de persones  

CaixaBank s'ha consolidat com entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 145 centres de CaixaBank Empreses distribuïts per tot el territori espanyol, en els quals treballen 1.500 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. Dos d’aquests centres es troben a les Terres de Ponent, concretament a Lleida ciutat i Tàrrega des dels quals CaixaBank ofereix una proposta única i de valor a les empreses lleidatanes.

Els centres d’Empreses del banc compten amb professionals especialitzats en Finançament i serveis; Comerç exterior i tresoreria; Finançament estructurat, Turisme i Negoci immobiliari que ofereixen serveix i productes personalitzats per donar suport, impulsar i atendre les necessitats de l empreses en aquests àmbits.

En l´àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que se sumen als professionals d'alta especialització que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/184052_caixabankilacambradecomercdelleidarenovenlacordperincrementarlacompetitivitatdele-empre-e--1.htm