logo
Imprimir
29-08-2022 | 17:31hs
•BAIX EMPORDà

La Gala Solidària Costa Brava recapta 70.000 euros per l'AECC

Unes 300 persones participen en la cinquena edició de la vetllada benèfica

La gala solidària que cada any organitza l'Associació Contra el Càncer (AECC) a la Costa Brava va recaptar 70.125 euros a benefici de l'entitat. Gairebé 300 persones es van citar als jardins del S'Agaró Hotel, establiment que va donar suport a l'organització de la cinquena edició de l'esdeveniment per recaptar fons per pal·liar la vulnerabilitat dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Entre els assistents a la cita hi havia rostres coneguts com Elsa Anka, presentadora de televisió, actriu i model, que va presentar l'acte vestida de la firma Lola Casademunt. També van assistir-hi altres personalitats com Verónica Fisasdirectora de la marca de cosmètica Natura Bissé i Ramón Salazar i Soler, director general de l'Institut Català d'Oncologia.

La gala també va comptar amb el suport de diferents institucions públiques amb l'assistència d'autoritats com el director territorial de Drets Socials de la Generalitat, Raül Morales, o els regidors de Castell, Platja d'Aro i S'Agaró Jenny Fufré i Josep Amat.
La cita solidària va comptar amb patrocinadors com: Centre Porsche Girona, Grup CañigueralHipraTavilAlzamora, Tres Griferia, Ajuntament de Platja d'Aro, Royal ProteinConcentrol, Gran Jonquera i Natura Bissé.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/183060_lagala-olidariaco-tabravarecapta70000euro-perlaecc-2.htm