logo
Imprimir
17-08-2022 | 15:41hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro acomiada la Festa Major amb la final del concurs Tu de què vas!

Hi van participar tretze finalistes i es van repartir 2.200 euros en premis

Platja d'Aro va tancar la Festa Major d'enguany amb la Gran Gala Final de la segona edició d'estiu del Concurs d'Habilitats Artístiques Tu de què vas! aquest dilluns a la plaça del Mil·lenari. A la fase prèvia es van seleccionar tretze finalistes, dels quals finalment van resultar premiats Anna Egea (1r Premi, 1.000 euros, trofeu i actuació a la Festa Major de 2023), Gin's és a dir, Jana Bernada, (2n Premi, 700 euros i trofeu) i Isanity -duet format per Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi i trofeu). Pepe Nuñez es va endur el Premi Local (200 euros i trofeu).

El concurs és una iniciativa de la unitat de Joventut de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, que recupera, des de l'estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d'Aro. En total, s'han repartit 2.200 euros en premis.

La convocatòria era oberta a tothom major de setze anys amb ganes de mostrar el seu talent en qualsevol disciplina escènica, com ara dansa, música, circ o imitacions. Els membres del jurat d'enguany han estat Marjan Mir del Grup de Joves de la Comissió de la Festa Major; Guillem Esteve i Adrià Bernabé del grup musical Bipolar; Pau Llensa, guanyador del Premi Local de
l'edició 2021 del mateix concurs; i Josep Amat, regidor de Cultura.

A més dels guanyadors, també hi van actuar Nicu Tarau (beatbox), Oleguer Massaguer (cantant), Sofia Navarro (cantant), Khloé Leone (dansa), Josep Nuñez (cantant), Isaac Pacheco (cantant), Marta Vallet (cantant), Nil Barrera (màgia), Laia Fierro (cantant) i Ivan Mulà i Laia Mulà (cantants).

Amb la Gran Gala Final Platja d'Aro tanca la Festa Major, que de l'11 al 15 d'agost ha celebrat una trentena d'activitats, gairebé totes gratuïtes, recuperant així la plena normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/182088_platjadaroacomiadalafe-tamajoramblafinaldelconcur-tudequeva--1.htm