logo
Imprimir
11-08-2022 | 19:21hs
•EL RIPOLLèS

El concurs musical El Corral va agafant forma

L’organització ja ha escollit els de 10 artistes que actuaran a la primera edició d’aquest concurs de música al carrer de Ripoll, que es farà el 3 de setembre

El pròxim 3 de setembre Ripoll acollirà la primera edició del concurs de música al carrer El Corral, proposta que va cloure la primera fase -relativa a la presentació de propostes- amb un total de 29 projectes provinents d’arreu de Catalunya: des de zones properes com Torelló o Girona fins a les terres de Ponent, València o Mallorca. Entre aquestes propostes també hi va haver una destacada representació local, tenint en compte que el talent ripollès va estar representat amb sis artistes. 

Ara, i després de la selecció duta a terme per l’organització i els membres de l’Escola de Música de Ripoll, ja es coneixen els 10 artistes que actuaran al festival. En aquest sentit, el 20% dels escollits havien de ser artistes de la comarca, amb l’objectiu d’incentivar la música local: es tracta de la proposta de Ferran Capdevila, de Sant Joan de les Abadesses, que vindrà en format banda, i Virgínia Zaldívar, resident a Camprodon, que actuarà formant part d’un trio. Pel que fa a la resta de places, aquestes han estat cobertes per Mireia Vilalta, de Girona; els Mater, un grup de rock electrònic de Manresa; Lucas Dalman, de Vilanova del Penedès; Dàhlia Duran, Barcelona; Enric Ez, de Santa Maria de Palautordera; Roigé, de Cardedeu; Roger Torné, de Terrassa, i Pau Culleré (Culli), de Balaguer. 

La jornada

El concurs, ideat per la cantautora ripollesa Marina Prat amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, marcarà el seu tret de sortida a les dotze del migdia i s’allargarà fins a dos quarts de nou del vespre. Al llarg d’aquesta estona es podrà gaudir en directe de les deu formacions musicals, que es repartiran per les places més cèntriques del nucli. A la nit, a dos quarts de deu, es farà l’entrega de premis, un acte amenitzat per un concert a càrrec de Madamme Mustash i una ‘Jam’ oberta. 

Paral·lelament, durant tota la jornada hi haurà habilitada una zona de ‘networking’, un espai dedicat a apropar artistes, periodistes, programadors, ‘bookers’, mànagers, productors o altres representants de disciplines artístiques amb l’objectiu de crear sinergies i ampliar la xarxa de contactes dels participants. En aquest mateix espai hi haurà cerveses artesanes i formatges per acompanyar les trobades. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/181688_elconcur-mu-icalelcorralvaagafantforma-1.htm