logo
Imprimir
05-08-2022 | 15:29hs
•EL RIPOLLèS

La circulació restringida al nucli antic de Ripoll, principal motiu de denúncia de la Policia

En total s’han sancionat 3.265 vehicles durant el primer semestre d’aquest 2022

La Policia Local de Ripoll ha fet públic un seguit de dades referents al primer semestre d’aquest 2022 on es detallen les denúncies que s’han efectuat, que principalment tenen a veure amb el trànsit rodat a la vila. En concret, s’han tramitat fins a 3.265 denúncies a vehicles, essent la causa principal de la infracció la circulació restringida al nucli antic, amb 2.842 sancions (en el cas dels turismes, que aglutinen pràcticament la totalitat de denúncies a vehicles, amb 3.249). 

El segon principal motiu de sancions a turismes han estat els estacionaments (338), mentre que no portar el cinturó i els controls d’alcoholèmia han suposat 13 denúncies en cadascun dels casos. La resta d’infraccions s’han repartit de la següent manera: circulació prohibida, amb 7; dificultar la circulació, amb 4; ús del telèfon mòbil, amb 3, i no respectar els semàfors o els passos de vianants, amb 2. Un total de 25 denúncies s’han interposat per altres motius. 

Més enllà dels turismes, la Policia Local també assenyala que ha denunciat 2 motos, 1 camió i 1 ciclomotor, així com a 12 vehicles de mobilitat urbana. En aquest darrer cas, el motiu principal de la sanció ha estat la falta de casc (9). 

D’altra banda, les dades fetes públiques per la policia també subratllen el total de denúncies efectuades durant el primer semestre per l’empresa que gestiona els parquímetres del municipi, que en aquest cas ascendeixen a 3.164 sancions dirigides als vehicles mal estacionats.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/181183_lacirculaciore-tringidaalnuclianticderipollprincipalmotiudedenunciadelapolicia-1.htm