logo
Imprimir
05-08-2022 | 12:04hs
•+ NOTíCIES

Videojocs clàssics, contes, tornejos i club de lectura els dissabtes a l'Espai Gironès

Fnac, en col·laboració amb el Racó del Gamer, duen a terme aquesta iniciativa, que és gratuïta i oberta a tothom

Videojocs clàssics que han estat presents a la infantesa de moltes persones, amb una exposició de consoles de tots els temps perquè grans i petits gaudeixin de jocs de referència. Aquesta és la primera activitat gratuïta que s'ofereix demà, de les 16h a les 20h a la plaça del Foc de l'Espai Gironès, en una iniciativa organitzada per Fnac, en col·laboració amb el Racó del Gamer.

El dissabte 13 d'agost es durà a terme un contacontes de 11h a 14h, adreçat a la mainada d'entre 3 i 12 anys. Es vol crear en família la superheroïna o superheroi somiat i donar-li vida amb aventures pensades entre tots, i també es farà un sorteig entre els assistents.
El dissabte 20 d'agost es podrà participar, de 16h a 20h, al Torneig Fifa 22, adreçat a totes les edats. El guanyador s'emportarà una targeta de regal Fnac de 50 euros.

El darrer dissabte d'agost, el dia 27, hi haurà un Club de lectura de 12h a 14h, pensat per al públic de més de 12 anys, sobre còmics i manga, també amb un sorteig entre els assistents.

Cal fer una inscripció prèvia per participar a les activitats, que es duran a terme totes a la plaça del Foc, al correu: comunicacion.girona@es.fnac.com o el mateix dia fins a esgotar les places.

Aquesta acció s'emmarca dins la línia que se segueix al centre comercial de retornar als clients la seva implicació.

Recordem que a l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/181176_videojoc-cla-ic-conte-tornejo-iclubdelecturael-di-abte-ale-paigirone--1.htm