Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/notix/libreria/libnuevo.php on line 342

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 27

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 37

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/girona/domains/gironanoticies.com/public_html/includes/metatags.php on line 38
Platja d'Aro convoca l'onzè Premi de Recerca Local Jordi Comas
logo
Imprimir
03-08-2022 | 15:18hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro convoca l'onzè Premi de Recerca Local Jordi Comas

Està dotat amb 4.500 euros i reconrix projectes inèdits d'investigació sobre el municipi

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, amb la biblioteca Mercè Rodoreda, convoquen l'onzè Premi de Recerca Local Jordi Comas. El guardó, dotat amb 4.500 euros, reconeix el millor projecte inèdit d'investigació sobre el municipi en qualsevol àmbit, un treball de recerca que es convertirà en un llibre.

Els projectes candidats es poden lliurar fins al 3 d'octubre a la biblioteca. El veredicte del jurat es farà públic el novembre d'enguany i el treball final, amb una extensió d'un centenar de pàgines i suport fotogràfic o gràfic corresponent, cal lliurar-lo un any més tard, no més enllà de novembre de 2023.

Els projectes han de tenir una extensió màxima de 10 pàgines que recullin objectius, metodologia, pla de treball, fonts d'informació i bibliografia i la participació pot ser individual o col·lectiva, adjuntant també el currículum de l'autor/s (màxim 4 pàgines).

També es manté la possibilitat que els treballs no premiats puguin ser valorats en futures edicions de la convocatòria si els autors ho autoritzen -sempre donant prioritat a les propostes de l'edició en curs- generant-se així una borsa de projectes per reduir la possibilitat que es declari desert, com va passar l'any 2016.

La concessió de la beca s'efectua en dos moments: lliurament del premi (2.000 euros) i un cop presentat el treball final i que aquest rebi el vistiplau del jurat (2.500 euros).

El consistori pot publicar el treball en format de llibre, com ha fet amb set volums -i actualment en té dos més en procés d'edició- per construir una col·lecció de monografies locals.

El jurat està format pel regidor de Cultura, Josep Amat; el director de la revista Gavarres, Pitu Basart; l'editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles i pel president de la Fundació Jordi Comas i Matamala, Martí Sabrià.

I és que aquests guardons porten el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en homenatge a l'empresari de l'hoteleria i la restauració, també vinculat a múltiples entitats turístiques i econòmiques, i amb l'administració pública; i compten amb la col·laboració de la Fundació Jordi Comas i Matamala.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180932_platjadaroconvocalonzepremiderecercalocaljordicoma--1.htm