logo
Imprimir
03-08-2022 | 10:50hs
•+ NOTíCIES

Quinze premiats als sortejos de l'Espai Gironès per guanyar nits d'hotel i entrades a Futuroscope

Hi ha hagut més de 3.000 participacions en els sortejos setmanals d'escapades i paquets de 4 entrades amb les compres al centre

Quinze persones de Salt, Girona, Bescanó, Llagostera, Caldes de Malavella, Platja d'Aro, Figueres, Besalú, Viladamat, Maçanet de la Selva, Sant Julià de Vilatorta i Arenys de Mar han guanyat estades d'una nit d'hotel per a dos adults i dos menors amb entrades d'un dia al parc d'atraccions Futuroscope, o bé paquets de 4 entrades cadascun, als sortejos setmanals que s'han dut a terme a l'Espai Gironès des de l'última setmana de juny i fins al 30 de juliol.

Hi ha hagut més de 3.000 participacions en aquests sortejos, als que es podia accedir presentant al Punt d'Informació un tiquet d'un mínim de 20 euros de compra i provant sort per mitjà d'una targeta que s'entregava per rascar. Si hi sortien 3 coets podien participar en el sorteig d'aquella setmana i registrar-se per mitjà d'una landing page específica.

L'Espai Gironès ha contactat amb els guanyadors i guanyadores i se'ls ha convocat a les oficines de gerència cada setmana per fer-los entrega dels premis corresponents. Dels 15 premiats, 5 han guanyat una estada d'hotel, a més d'entrades per a 2 adults i 2 menors, i 10 han guanyat un paquet de 4 entrades cadascun.

Aquesta acció s'emmarca dins la línia que segueix l'Espai Gironès de retornar als clients la seva implicació amb el centre en general, i durant el període estiuenc i de rebaixes en particular.

Recordem que a l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180927_quinzepremiat-al-ortejo-dele-paigirone-perguanyarnit-dhotelientrade-afuturo-cope-1.htm