logo
Imprimir
28-07-2022 | 15:13hs
•LA GARROTXA

Arriba la Festa Major de Begudà

El tret de sortida tindrà lloc divendres 29 de juliol a 2/4 de 10 del vespre amb “El bosc de nit”, una visita guiada nocturna a càrrec de Romero Roig

Aquest cap de setmana, del 29 al 31 de juliol, el nucli de Begudà, a Sant Joan les Fonts, celebra la seva Festa Major amb tot un seguit de propostes organitzades per la Comissió de Festes de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

El tret de sortida tindrà lloc divendres 29 de juliol a 2/4 de 10 del vespre amb “El bosc de nit”, una visita guiada nocturna a càrrec de Romero Roig que cal reservar prèviament al tel. 972 29 00 52. A les 11 de la nit la Disco mòbil la Canya omplirà de ritme el Sociocultural de Begudà.

L’endemà dissabte, a les 6 de la tarda, es jugarà el partit de futbol de solters contra casats. A la mateixa hora, se celebrarà una Festa de l’Escuma adreçada als més petits de la casa. Cap a les 9 del vespre i també al Sociocultural, començarà el sopar popular a un preu de 18 euros (adults) i 14 euros (infants). El menú constarà d’amanida amb embotit, vedella amb bolets, postres, cafès i begudes. Tot i que no cal comprar els tiquets de manera anticipada, sí que s’ha de reservar taula al telèfon 635 459 252. Tot seguit, hi haurà ball amb el grup Pep i Maria José.

Diumenge, a les 10.30 del matí, és farà la missa solemne amb la coral Polígala a l’església de Santa Eulàlia de Begudà. En acabar hi haurà el ball dels Capgrossos i un vermut. A la 5 de la tarda, al Sociocultural hi haurà jocs infantils, castells inflables i circuit de balance bikes, mentre que a les 6 de la tarda i per cloure la festa, es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles i un berenar popular (amb el patrocini de Sarval).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180440_arribalafe-tamajordebeguda-2.htm