logo
Imprimir
25-07-2022 | 15:46hs
•LA SELVA

Vidreres treballa en el projecte d'un pàrquing per autocaravanes

L'alcalde, Jordi Camps, explica que "amb aquesta iniciativa es vol afavorir i reforçar el sector turístic de Vidreres. El turista d'autocaravanes és un turista respectuós amb la natura i els pobles i que cada cop és més potent a nivell europeu i català"

Aquest 2022 està previst que es dugui a terme una de les actuacions que porta anys treballant-se des de la regidoria de Turisme. Es tracta del pàrquing per autocaravanes.

"Tenint en compte l'auge d'aquesta modalitat de turisme, i la situació estratègica del municipi, hem cregut convenient emprendre aquest projecte que finalment podrà veure la llum aquest any", explica el regidor Gerard Morgado.

El terme municipal de Vidreres ha vist un augment de l'afluència d'aquest tipus de vehicles tot i no tenir un espai específic per estacionar ni amb les característiques requerides. L'actuació està prevista a la zona dels horts d'en Pere Pau (a l'esplanada del pavelló municipal), ubicant el nou pàrquing just als peus de la zona comercial del municipi, per tal de revertir positivament també en el comerç local.

El pàrquing constarà amb tots els serveis necessaris com són aigua potable, desaigüe per aigües grises i instal·lacions de buidatge de químics. La capacitat permetrà acollir a l'hora 6 autocaravanes aparcades i el límit d'estacionament permès serà de 72 hores. Aquest límit estarà regulat pel reglament d'ús, que contempla sancions per incompliment.

L'alcalde, Jordi Camps, explica que "amb aquesta iniciativa es vol afavorir i reforçar el sector turístic de Vidreres. El turista d'autocaravanes és un turista respectuós amb la natura i els pobles i que cada cop és més potent a nivell europeu i català".

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180142_vidrere-treballaenelprojectedunparquingperautocaravane--2.htm