logo
Imprimir
25-07-2022 | 11:10hs
•LA SELVA

L'Associació de Turisme la Selva, Comarca de l'Aigua posa en marxa una nova campanya digital

Aquesta campanya s'ha iniciat aquest mes de juliol i està previst que s'allargui fins al mes de novembre

Pel que fa a la campanya específica es planteja una actuació orientada a continuar posicionant la marca i a divulgar la diversitat en l'oferta de la destinació. I és que la comarca de la Selva, tal com ha explicat la consellera de Turisme, Maria Dolores Jurado, és molt heterogènia i això permet un treball en diverses línies. El fet de ser un territori en què hi ha mar, plana i muntanya combinat amb el patrimoni, la natura i la gastronomia li dona a la Selva un tret diferencial respecte altres comarques, que ben segur no ho tenen, ha assegurat Jurado. Per això es va veure amb molt bons ulls treballar en quatre grans línies que han de donar resposta a tots aquests atractius que té la comarca de la Selva.

La campanya es planteja en quatre grans línies: "Aigua i natura", "Rutes, pobles i història", "Gastronomia i productes d'elaboració pròpia" i "Boscos i llegendes". El concepte creatiu tracta com a valor diferencial la singularitat de la destinació, en què es troba tot el que un visitant necessita per gaudir sense haver d'escollir entre conceptes inicialment contraposats com «mar i muntanya», «relaxació o activitat», «família o amics».

La campanya de publicitat impulsada per Turisme la Selva engegada aquest mes de juliol, i alineada amb la nova marca creada l'any passat, tindrà continuïtat fins principis de novembre i estarà adreçada a públic de proximitat: , concretament el públic nacional i del sud de França.

La campanya disposarà de material per les xarxes socials i la realització de diferents insercions, tant en mitjans online com en mitjans offline.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180139_la-ociaciodeturi-mela-elvacomarcadelaiguapo-aenmarxaunanovacampanyadigital-2.htm