logo
Imprimir
22-07-2022 | 22:30hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Finalitza una nova edició del Taller de la Faràndula

Vint-i-dos infants han participat d’aquest taller que els permet elaborar un cap gros

Un any més, 22 infants han pogut elaborar el seu capgròs totalment únic a través del Taller de la Faràndula d'Olot. La formació, anomenada 'Taller de Faràndula (Fes la teva figura)', està organitzada per l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Olot i l'Escola Municipal d'Expressió i ha anat a càrrec d’en Tavi Algueró i l’Àngel Rigall.

Durant gairebé un mes, des del passat 27 de juny i fins aquest divendres 22 de juliol, els joves nascuts des del 2006 al 2014 han pogut aprendre, pas a pas, l'elaboració d'un capgròs.

Des de l'esbós del disseny sobre paper, la maquetació i total modelat en fang fins a l'acabat final en cartó de pedra amb cola i retocs de pintura. Els participants han pogut realitzar tot el procés de construcció d'un capgròs; una formació que s'ha complementat amb visites guiades a diferents elements de la faràndula de la ciutat i dels seus barris, d'entitats d'Olot i també amb el ball conjunt de punt final del taller.

Un any més, les creacions dels alumnes han estat ben diverses, des d'animals com esquirols, gallines, gossos o conills o reconeguts personatges de la faràndula dels barris de la ciutat així com altres figures inventades. Enguany, un total de 1214 infants i joves, d'entre 2 i 17 anys, s'han inscrit a alguna de les 23 activitats de l'Estiu Riu d'Olot per gaudir de l'estiu tot aprenent.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/180052_finalitzaunanovaediciodeltallerdelafarandula-1.htm