logo
Imprimir
21-07-2022 | 16:40hs
•LA SELVA

Vidreres celebrarà la festa major amb la música de Doctor Prats i Catarres i el tradicional correbou

També actuaran a les barraques La Fúmiga i Iseo & Dodosound

Vidreres celebrarà la seva festa major a principis de setembre amb propostes tan destacades com els concerts de Doctor Prats, Catarres o La Fúmiga, a més de les habituals atraccions i fires i el correbou a la plaça.

Dijous 1 de setembre la festa inclourà una bicicletada nocturna i una nit amb actuacions de grups locals.

L'endemà, dia 2, hi haurà el pregó a càrrec de l'Atlètic Vidreres i la presentació d'Hereus i Pubilles. També hi haurà un concert d’havaneres amb Peix Fregit, ball amb el conjunt Grup Genions i concerts de barraques amb Oxigen, la Fúmiga, Doctor Prats i Banda Neón.

Dissabte 3 de setembre serà el dia del correbou a la plaça. El programa també inclou una exhibició de twirling, un concert vermut amb Mambo Combo o un espectacle de màgia. També hi haurà focs, traca, ball i xocolatada popular amb el solista Savid Magem, correfoc amb els Diables de l’Onyar i un concert de barraques amb Ceaxe, Iseo & Dodosound, Catarres i La Banda del Coche Rojo. Ja a la nit, hi ha previst el ball de Festa Major amb el conjunt ABBA Revival.

Diumenge 4 la festa començarà de bon matí amb la xaranga pels carrers de la vila i els Bous al carrer, pels carrers de la vila. Tot seguit, Bous al carrer infantil, la botifarrada popular i una trobada de vespes i motos clàssiques, entre altres actes. Ja a la tarda, la música la posarà la Principal de la Bisbal (amb audició de sardanes i concert) i hi haurà correbous a la plaça, animació familiar a barraques amb Rikus i els Cromàtics i elecció i comiat del Pubillatge de Vidreres. També hi ha previst el ball de Gala amb La Principal de la Bisbal, el cercatasques amb la xaranga Bufant Fort i la Nit jove a barraques amb Els 40 on Tour Vidreres.

La festa acabarà el 5 amb la missa solemne, concert vermut i sardanes amb La Flama de Farners i música i ball de vetlla La Betty Orquestra.

 

PROGRAMA

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/179971_vidrere-celebraralafe-tamajoramblamu-icadedoctorprat-icatarre-ieltradicionalcorrebou-2.htm