Imprimir
19-07-2022 | 22:51hs
•ESPORTS

El Girona s’estrena sense punteria a Peralada

L’equip de Míchel Sánchez es mostra superior al bloc xampanyer, però no troba el camí del gol a l’Alt Empordà (0-0)

El camí del Girona en el seu retorn a Primera Divisió avui ha escrit un nou capítol a Peralada, on el conjunt de Míchel Sánchez ha disputat el primer partit de pretemporada davant del conjunt local, un matx que ha acabat amb empat sense gols tot i el domini dels blanc-i-vermells.

Els gironins, amos i senyors de la pilota des del primer moment, han començat l’enfrontament amb un ritme alt i ocasions de perill, com ara una bona jugada col·lectiva entre un afinat Joel Roca i Samu Sáiz que no ha trobat els tres pals. Tot i el domini dels visitants, el bloc de casa entrenat per Miquel Ángel Muñoz no ha abaixat els braços, i també ha provat l’agilitat del porter Juan Carlos a través de Domi, que ha culminat un contraatac. A la recta final de la primera part, el partit ha entrat en una dinàmica d’anades i vingudes a cadascuna de les àrees, aproximacions que en alguns casos han acaronat el gol: el punta peraladenc Joan Tomàs ha enviat una rematada al pal, el mateix destí que ha tingut un llançament de Roca, tot i que el col·legiat ha decretat que es trobava en fora de joc.

A la segona part, Míchel ha sacsejat l’equip i ha donat entrada a nou jugadors de refresc. A partir d’aquí, el conjunt de Montilivi ha gaudit de les seves millors estones damunt la gespa, gaudint d’ocasions clares segellades per Ureña, ben neutralitzada per Aroca; Terrats, que ha engaltat una pilota que ha acabat impactant amb el travesser, o novament Roca, que ha vist com el seu tir tocava, novament, amb el pal. Aquesta superioritat dels gironins ha durat fins al xiulet final amb noves i clares aproximacions -Ureña, altra vegada, ha fregat el gol en un parell d’accions-, però el marcador, avui, no s’ha volgut moure.