logo
Imprimir
08-07-2022 | 15:32hs
•TARRAGONA

Avancem Junts rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per ajudar a les families amb infants amb transtorn de l’espectre autista

L'entitat social rep una aportació de 10.000 euros de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts

L’Associació Avancem Junts ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 10.000 euros, per assumir els costos de monitoratge per als nens i nenes de families sense recursos que no poden fer-se’n càrrec, així com també la compra d’una caseta de fusta que s’ubicarà a la granja, on els nens els caps de setmana desenvolupen diverses activitats.

L'Associació Avancem Junts per a la inclusió de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA en endavant), és una associació nascuda l'any 2014, per iniciativa d'un col·lectiu de pares i mares del Baix Penedès, amb la idea de defensar els drets dels seus fills i filles, donar resposta a les necessitats de les famílies de persones amb TEA i DID, impulsar serveis especialitzats a la comarca del Baix Penedès i sensibilitzar el conjunt de la societat catalana sobre la realitat de l'autisme.

La missió de l'associació és defensar els drets i la dignitat de les persones amb TEA i DID per tal d'impulsar serveis que puguin garantir la seva inclusió escolar, laboral i social així com millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

L’Associació Avancem Junts desenvolupa un model de suport focalitzat sobretot en el temps de lleure, que supera els tradicionals conceptes d'atenció i cura, i que incorpora com a eix fonamental, la capacitació de les persones amb TEA per tal d'assolir la màxima inclusió social, benestar i qualitat de vida.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/178996_avancemjunt-repel-uportdelafundaciolacaixaperajudarale-familie-ambinfant-ambtran-torndele-pectreauti-ta-1.htm