logo
Imprimir
08-07-2022 | 14:29hs
•CATALUNYA NORD

Puigdemont i representants de la Cambra de Comerç de Barcelona es reuneixen a la Casa Macià de Prats de Molló

Una reunió institucional amb representants de la Cambra de Comerç de Barcelona per seguir construint un marc de col·laboració i continuar elaborant un conveni acordat per les dues parts

El Consell per la República, encapçalat pel seu president, Carles Puigdemont, i els consellers Lluís Puig i Teresa Vallverdú, han mantingut el matí de divendres 8 de juliol una reunió institucional amb representants de la Cambra de Comerç de Barcelona per seguir construint un marc de col·laboració i continuar elaborant un conveni acordat per les dues parts per dotar a la societat catalana de més eines per assolir la República catalana.

Els representants de la Cambra de Comerç a la reunió han estat liderats per Mònica Roca, presidenta de l'entitat, i alguns dels membres del seu Comitè Executiu. La trobada s'ha fet a un espai emblemàtic per a l'exili i la història del procés d'alliberament nacional de Catalunya: la Casa de Francesc Macià a Prats de Molló, Catalunya del Nord.

La Consellera del Consell per la República, Teresa Vallverdú, Responsable de Desplegament Reglamentari i advocada, ha valorat molt positivament aquesta primera reunió i ha recalcat que "és una passa per entendre que tenim molts punts en comú per aconseguir la independència del nostre país".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/178995_puigdemontirepre-entant-delacambradecomercdebarcelonae-reuneixenalaca-amaciadeprat-demollo-1.htm