logo
Imprimir
05-07-2022 | 21:13hs
•POLíTICA

Jordi Martínez, presentat com a cap de llista de Junts a Lloret de Mar

El candidat a ocupar l’alcaldia de la localitat selvatana ha estat acompanyat per Jordi Turull i Jordi Sànchez

La sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar ha acollit avui al vespre, a partir de les vuit, la presentació de Jordi Martínez com a cap de llista de Junts a la localitat selvatana. El protagonista ha estat acompanyat per dues primeres espases de la formació: el secretari general del partit Jordi Turull, i el secretari general sortint, Jordi Sànchez. 

Martínez, de 49 anys i farmacèutic de professió, va presentar ara fa aproximadament un mes la seva precandidatura per liderar la llista a Lloret de Mar, en el marc d’una assemblea d’afiliats i afiliades que no va esperar l’actual alcalde, Jaume Dulsat -qui també és el vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona-, i on l’executiva local va optar per canviar de cap de llista. 

Martínez sempre ha defensat que el municipi “ha de recuperar l’empenta, la il·lusió i obrir una nova etapa amb nous reptes i objectius”. “Hem de pensar en el present, però també definir on volem ser d’aquí a vuit anys. I ho hem de fer junts”, va remarcar el cap de llista durant el seu parlament d’ara fa un mes. 

Anteriorment, Martínez havia estat regidor i tinent d’alcalde (2011-2015) al costat del llavors batlle Romà Codina. És fill de l’exalcalde de Lloret, Jordi Martínez i Planas, que va ocupar el càrrec en dues etapes diferents: de 1976 a 1979 i de 1987 a 1991.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/178640_jordimartinezpre-entatcomacapdelli-tadejunt-alloretdemar-1.htm