logo
Imprimir
29-06-2022 | 11:49hs
•POLíTICA

L'alcaldessa Vanessa Peiró tornarà a liderar la llista de Junts per Mont-ras

Opta a revalidar el càrrec amb un equip renovat "amb expertesa, dedicació i il·lusió"

Vanessa Peiró, alcaldessa des del 2019, liderarà de nou la llista de Junts per Mont-ras en les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el maig del 2023. «Vull continuar treballant al servei dels veïns i veïnes del nostre poble, desenvolupar i culminar els projectes que tenim pendents i que són clau per al benestar de la gent, alhora que celebrem els que hem anat acabant. Som la garantia de coherència i feina feta», diu Peiró, sobre les seves aspiracions de revalidar el càrrec.

De 41 anys i amb més de dues dècades d'experiència com a funcionària administrativa de l'Ajuntament, l'actual alcaldessa va ser proclamada cap de llista en l'assemblea d'afiliats del partit d'aquest dilluns al vespre. Peiró considera que, després d'haver treballat professionalment en diverses àrees del consistori, l'alcaldia li ha permès "continuar el servei públic des d'una altra perspectiva, també molt gratificant". Ara entoma el repte de repetir com a número 1 de la llista de Junts per Mont-ras amb "energia, il·lusió i un equip consolidat de persones que vol oferir el seu temps i esforços a millorar el poble".

"Tenim una llista renovada amb expertesa, dedicació i il·lusió, que començarà a treballar des d'avui mateix" juntament amb l'equip de l'executiva local, assegura Peiró.

Pel que fa a la feina feta en aquests anys, destaca que quan acabi aquest mandat hauran canviat "l'enllumenat a LED a pràcticament a tot el municipi, creat zones d'aparcament gratuïtes davant dels principals equipaments, com l'escola, la llar d'infants, el pavelló poliesportiu i també a la zona comercial".

També han continuat la renovació d'elements dels parcs infantils i tancaments de seguretat o la creació dels columbaris al cementiri municipal, a més d'afrontar "obres públiques llargament reivindicades en el malmès asfaltat de Torre Simona i en embornals de punts estratègics del municipi".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/178189_lalcalde-avane-apeirotornaraaliderarlalli-tadejunt-permont-ra--2.htm