logo
Imprimir
27-06-2022 | 21:12hs
•BAIX EMPORDà

El Miniclub de Platja d'Aro diversifica l'oferta amb ludoteca infantil, espai familiar i servei per a nadons

També s'ha programat un ampli ventall d'activitats per a tots els públics

La regidoria de Turisme de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ofereix, un estiu més, la possibilitat de gaudir del Mini Club a la platja Gran. Serà del 27 de juny al 3 de setembre, de dilluns a diumenge, gratuïtament i sense reserva prèvia, i com a novetat el servei es divideix en tres àmbits adreçats a diferents perfils.
 
Els matins (de 10 a 1) el format és de ludoteca amb monitoratge i cada tarda (de 5 a 7) esdevé espai familiar per fer-hi activitats conjuntes dels infants i les seves famílies. Simultàniament, es manté el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys. El servei només se suspèn en cas de pluja.
 
La ludoteca s'adreça a infants de 3 a 12 anys, que poden gaudir-ne una hora al dia (les mares i pares o tutors legals han d'omplir full d'inscripció), els matins de dilluns a diumenge. L'espai, del que cada estiu solen gaudir-ne uns 3.000 nens, està dinamitzat per un equip de monitors amb coneixements d'idiomes i s'hi ofereixen tallers, treballs manuals o jocs de platja, per exemple.
 
La gran novetat d'enguany són les tardes en família, de dilluns a diumenge, dinamitzades també per un equip de monitors amb propostes per fer conjuntament mares, pares, infants i germans. Hi haurà contes (dilluns), maquillatge (dimarts), jocs musicals (dimecres), pintura (dijous), la recerca del tresor (divendres), festa de platja (dissabte) i jocs de taula (diumenge).
 
En paral·lel, just al costat del Miniclub, s'hi ofereix de dilluns a diumenge (de 10 a 1 i 5 a 7), per segon estiu consecutiu, el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys, que també compta amb monitoratge. És un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb serveis adaptats a les necessitats dels nadons per viure d'un dia de platja amb comoditat. A l'interior d'un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d'alletament; i a l'exterior una zona l'ombra i un espai per aparcar-hi els cotxets infantils.
 
Més enllà del Mini Club, al municipi durant tot l'estiu s'han programat altres propostes per a les famílies, com ara sessions d'hipopressius per a mares i nadons a la Pineda de Riuet de Platja d'Aro i ioga en família cada divendres al Parc de Sant Ramon de S'Agaró. Per a les dues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia (2 euros) a entrades.platjadaro.com. Tota la recaptació es destinarà a projectes socials.
 
A més, cada dijous, del 14 de juliol al 25 d'agost, hi ha un programa d'activitats familiars al Passeig Marítim de Platja d'Aro, i també tornen les visites guiades familiars o teatralitzades o el programa Estiueja a la biblio! de la Biblioteca Mercè Rodoreda amb contes, tallers i espectacles.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/177972_elminiclubdeplatjadarodiver-ificalofertaambludotecainfantile-paifamiliari-erveiperanadon--1.htm