logo
Imprimir
27-06-2022 | 15:30hs
•ALT EMPORDà

Empuriabrava celebrarà les festes del Carme del 14 al 17 de juliol

La processó o els concerts d'Skatalà i Michachito Bombo Infierno són alguns dels actes destacats

Empuriabrava celebrarà les festes del Carme del 14 al 17 de juliol. Com és tradició, Empuriabrava celebrarà les festes de la gent de mar amb música, la processó marinera, un espectacle de drons i focs d'artifici.

El tret de sortida de les festes serà el 14 de juliol, al Passeig Marítim d'Empuriabrava amb la Holi Color Party, i la Festa de l'Escuma per a la mainada. A la nit, la música la posarà el grup Musimano, mentre que un espectacle de drons il·luminarà el cel empordanès.

L'endemà, hi ha previst un espectacle infantil de Jordi Patxeco, sardanes a la plaça de les Palmeres amb la Cobla Rossinyolets i els grups Skatalites i Skatalà a l'escenari de la Platja d'Empuriabrava tancaran la jornada del 15.

Dissabte, 16 de juliol, l'Esbart de Castelló d'Empúries presentarà Castelló Dansa amb l'Esbart de la Vila de Gràcia de Barcelona just abans de la processó de la Verge del Carme, una processó marinera que estarà acompanyada per la xaranga Los Labradores i que culminarà amb la benedicció i els cants a la verge. Ja entrada la nit, al Passeig Marítim, serà el torn dels concerts de Muchachito Bombo Infierno i Maruja Limón.

Diumenge, 17 de juliol, arribarà el final de festa amb la sardinada popular a beneficis dels malalts de càncer, un concert d'havaneres del grup Terra Endins i ball amb l'Orquestra Saturno. La cirereta de les festes d'enguany serà el piromusical amb castell de focs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/177971_empuriabravacelebrarale-fe-te-delcarmedel14al17dejuliol-1.htm