logo
Imprimir
25-06-2022 | 18:14hs
•ACTUALITAT GIRONA

El col·lectiu LGTBI es mobilitza a Girona

Al voltant de mig centenar de persones han participat en l’activitat, que ha tingut lloc a la plaça Assumpció de Sant Narcís, on s’han pintat elements urbans amb els colors de l’Arc de Sant Martí

Al voltant de mig centenar de persones han participat aquest dissabte en la convocatòria realitzada per les entitats LGTBI del territori, agrupades en l’ESPAI LGTBI de Girona, amb l’objectiu de pintar diferents elements urbans amb els colors de l’Arc de Sant Martí. En concret, l’activitat ha tingut lloc a la plaça Assumpció de Sant Narcís, el punt neuràlgic de la ciutat de Girona on s’han reivindicat els drets i les llibertats dels col·lectius LGTBI i la necessitat d’eliminar la LGTBIfòbia. 

En aquest cas, la iniciativa s’ha tirat endavant en col·laboració amb diferents entitats del barri: l’Associació de Veïns de Sant Narcís, l’Associació Cultural La Volta, el Celler de Sant Narcís, Fustes Xerrac i Can Cocollona. Segons l’organització, la intenció ha estat la de “descentralitzar els actes entorn del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI i fer partícips als barris de la commemoració del 28 de juny”. 

A la convocatòria hi han estat presents diferents regidors i regidors dels grups municipals del consistori gironí, com Martí Terés, Cristina Andreu o Sílvia Paneque, entre d’altres. Després de la repintada dels elements urbans de la plaça s’han organitzat una arrossada popular. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/177913_elcollectiulgtbie-mobilitzaagirona-1.htm