logo
Imprimir
24-06-2022 | 16:46hs
•BAIX EMPORDà

Focs d'artifici a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S'Agaró per donar la benvinguda a l'estiu

El municipi celebra la revetla amb tres espectacles pirotècnics simultanis

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S’Agaró han rebut l'estiu amb tres castells de focs simultanis, un a cada nucli, durant la revetlla de Sant Joan. El municipi ha repetit el model de revetlla descentralitzat de l'any passat amb un espectacle pirotècnic a cada un dels tres nuclis: a la zona de l’institut Ridaura de Castell d’Aro, a l’espai nord de la Platja Gran, vora el Cavall Bernat, i al voltant del parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Aquest tipus de celebració va ser l'escollit l'any passat per l'Ajuntament, que n'és l'organitzador, amb l'objectiu de diversificar els punts de concentració de públic per evitar aglomeracions. A més, també permet realçar la personalitat pròpia de cadascuna de les seves viles.

Aquesta proposta pirotècnica dona el tret de sortida al calendari d’activitats d’estiu, que recupera totalment la normalitat després de dos anys marcat per la pandèmia. Visitants, turistes i residents podran gaudir d’unes 200 activitats com ara música, visites guiades, esports, exposicions d’art o animació infantil i familiar. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/177862_foc-dartificiaca-telldaroplatjadaroi-agaroperdonarlabenvingudaale-tiu-1.htm