logo
Imprimir
20-06-2022 | 21:47hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Olot commemora els èxits obtinguts pel Club Bàsquet Olot

Un centenar de persones s’han reunit davant de l’Ajuntament d’Olot en l’acte de reconeixement a l’equip Júnior Masculí Greda, Campió de Catalunya, i al Cadet Femení Lava, subcampiones de Catalunya

A principis d’aquest juny, l’equip Cadet Júnior Masculí Greda del Club Bàsquet Olot va guanyar a l’equip de la Unió Esportiva Montgat, proclamant-se Campió Júnior de Catalunya Nivell A, tancant una temporada immillorable. Paral·lelament, el Cadet Femení Lava va finalitzar una gran temporada erigint-se com a subcampiones de Catalunya.

Amb la voluntat d’homenatjar i reconèixer aquests èxits del club degà de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme un acte de commemoració davant del Consistori que ha aplegat a un centenar de persones. L’acte, ha comptat amb els membres dels dos equips de bàsquet així com els seus entrenadors, el delegat d’equip i el president del club, Miquel Palma.

Durant l’acte que s’ha portat a terme aquest vespre, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, ha destacat “l’esforç i dedicació” dels jugadors i jugadores en “aquesta gran temporada”. Posteriorment s’ha entregat un  detall de reconeixement a cada un dels membres dels dos equips. Per la seva banda, el president del Club Bàsquet Olot, Miquel Palma, ha ressaltat “el suport de les famílies i l’afició” que han acompanyat en tot moment els èxits esportius. Per últim, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha tancat l’acte fent èmfasi en la importància dels títols assolits que són un exemple per les noves generacions i que han “permès situar l’equip i la ciutat al capdavant en el món del bàsquet”.

Posteriorment, tots els jugadors i jugadores, tècnics i la resta del CBO han signat el Llibre d’Honor de la Ciutat.

Amb aquest acte, l’equip tanca una temporada d’èxits, coincidint amb el 50è aniversari del club. Concretament aquest 2022 l’entitat olotina ha fet 50 anys de vida treballant pel bàsquet de la ciutat i promovent la pràctica i professionalització d’aquest esport entre la gent d’Olot i la Garrotxa.

Nascut al pati de l’Escola Pia, el club ha anat creixent al llarg dels anys i, coincidint amb aquesta efemèride, s’ha renovat l’escut i la imatge per modernitzar-la i adaptar-la als temps actuals. A més, per celebrar el cinquantenari de l’entitat, aquest cap de setmana passat es va portar a terme la competició de bàsquet 3x3 al Pavelló de Pla de Llacs, que va aplegar multitud de persones, i properament es publicarà un llibre i documental sobre la història del club.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/177416_olotcommemorael-exit-obtingut-pelclubba-quetolot-1.htm