logo
Imprimir
11-07-2022 | 15:10hs
•TECNOLOGíA

La fira de radioaficionats merca-HAM abaixa el teló amb bona nota

Els organitzadors valoren positivament els resultats d’aquest 2022 i ja pensen en l’edició de l’any vinent

La localitat de Cerdanyola del Vallès ha tornat a convertir-se, aquest cap de setmana, en el centre neuràlgic de la radiodifusió, després d’albergar una nova edició de la fira merca-HAM Radio, l’esdeveniment degà de la radioafició a Espanya que ha tornat a obtenir protagonisme després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia de la Covid-19. El certamen està organitzat pel RàdioClub del vallès-EA3RCH, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Federació Catalana de Radioaficionats. 

Segons el president i fundador del RàdioClub del Vallès, així com president i fundador de la Federació Catalana de Radioaficionats, Miguel Ángel Sáez, la fira d’enguany ha abaixat el teló amb molt bona nota: “Estic molt content, hem tingut una gran assistència de persones d’arreu del país -des de les Illes Canàries fins al País Basc, la Comunitat Valenciana o les Illes Balears, entre altres territoris-, sobretot durant la jornada de dissabte, que va ser increïble”. “L’assistència al diumenge, com és habitual, ha baixat de manera significativa, i de fet estem plantejant de cara al futur reduir la fira a només un dia, el dissabte, que seria una jornada molt completa”, afegeix Sáenz, que també ha valorat la col·laboració rebuda en aquesta edició per part del públic i dels mitjans de comunicació. 

L’organització, segons apunta Sáez, ja està treballant en la valoració d’aquest any per començar a preparar l’edició de l’any vinent, que serà la vint-i-setena. “Som l’única fira de radiodifusió que s’ha mantingut dempeus a l’estat espanyol durant molts anys”, subratlla.

Un programa divers

Més enllà del tradicional mercat de la fira, que aquest 2022 ha comptat amb un total de 78 taules, la merca-HAM d’enguany també ha exhibit un programa d’activitats i propostes que ha inclòs des de conferències -un dels eixos vertebradors de l’esdeveniment- fins a la realització de programes radiofònics en directe. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/176855_lafiraderadioaficionat-merca-hamabaixaelteloambbonanota-2.htm