logo
Imprimir
07-06-2022 | 08:11hs
•+ NOTíCIES

Els Mossos d'Esquadra desmantellen dues plantacions de marihuana a l'Empordà i detenen cinc persones

A Torroella de Montgrí es van intervenir 1.233 plantes de marihuana, dos quilograms de cabdells secs i 6.000 euros en efectiu

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes i una dona d'edats compreses entre els 24 i 47 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar a principis del mes de maig quan els mossos de la unitat d'investigació van tenir coneixement que podia haver-hi una plantació interior de marihuana en un mas de Torroella de Montgrí. Fetes les indagacions, els agents ho van poder corroborar.

El dia 1 de juny, el jutjat d'instrucció de la Bisbal va autoritzar l'entrada i escorcoll a l'habitatge, en el qual van participar agents de la Unitat d'Investigació, Seguretat Ciutadana i l'Àrea Regional de Recursos Operatius.Durant l'entrada es van localitzar un total de 1.233 plantes de marihuana en avançat estat de floració, dos quilograms de cabdells secs i 6.000 euros en efectiu empaquetats i amagats dins d'un armari.

Els tècnics de la companyia elèctrica van comprovar que hi havia una doble escomesa sense passar pel comptador.Els investigadors van detenir dos homes i una dona com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Dos detinguts més a Agullana pels mateixos delictes

També durant el mes de maig, els mossos d'esquadra de la comissaria de Figueres van tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana instal·lada dins una casa a la població d'Agullana. (Alt Empordà)

Cap a dos quarts de vuit del matí del dia 2 de juny els agents de la Unitat d'Investigació juntament amb l'ARRO van realitzar una entrada i perquisició, amb autorització judicial, en un domicili del carrer Puig de Ram d'aquesta localitat. De resultes de l'entrada els agents van localitzar 646 plantes de marihuana d'uns dos metres d'alçada i tots els aparells necessaris per al cultiu.

Davant les evidències, els mossos van detenir els responsables de la plantació interior, un home i una dona de 41 i 34 anys respectivament, per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. En aquest cas, els tècnics de la companyia elèctrica també van localitzar una connexió fraudulenta de subministrament elèctric i van procedir a la seva desconnexió.

Els detinguts van passar divendres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i van quedar en llibertat amb càrrecs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/176439_el-mo-o-de-quadrade-mantellendue-plantacion-demarihuanaalempordaidetenencincper-one--1.htm