logo
Imprimir
01-06-2022 | 13:44hs
•POLíTICA

Jordi Martínez i Puig es postula com a cap de llista de Junts a Lloret de Mar

L'assemblea de presentació de precandidatures del partit a l'alcaldia s'ha fet aquest dimarts al vespre

Jordi Martínez i Puig, de 49 anys i farmacèutic de professió, ha presentat la seva precandidatura per encapçalar la llista de Junts a Lloret de Mar en les eleccions del maig de l'any vinent. Ho ha fet en el decurs d'una assemblea d'afiliats i afiliades celebrada aquest dimarts al vespre, a la qual hi han assistit el coordinador local de Junts, Romà Codina, el responsable d'Organització, Èric Bertran i la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle.

Martínez va ser regidor i tinent d'alcalde de 2011 a 2015, amb l'alcalde Romà Codina. Presenta la seva precandidatura perquè considera que "Lloret de Mar ha de recuperar l'empenta, la il·lusió i obrir una nova etapa, amb nous reptes i objectius". "Hem de pensar en el present, però també definir on volem ser d'aquí a vuit anys. I ho hem de fer junts", ha remarcat Martínez.

Una vegada presentada la precandidatura, comença un termini de set dies de recollida d'avals. Posteriorment, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta de candidatura a l'assemblea, que l'haurà de ratificar.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175950_jordimartinezipuige-po-tulacomacapdelli-tadejunt-alloretdemar-2.htm