logo
Imprimir
30-05-2022 | 12:21hs
•LA SELVA

Setmana Sense Fum a Riudellots de la Selva

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de semFYC, CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d'integració de SumaSalut

En el marc de la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig), l'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'ha adherit a la campanya "Viu sense fumar i comença a sumar". Per fer visible la campanya s'ha pintat a l'entrada de tots els equipaments municipals el lema "Fem salut, gràcies per no fumar".

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de semFYC, CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d'integració de SumaSalut, organitzem de manera conjunta els Programes d'Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys. El lema d'aquesta edició és "Viu sense fumar i comença a sumar".

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175814_-etmana-en-efumariudellot-dela-elva-3.htm