logo
Imprimir
29-05-2022 | 19:20hs
•LA SELVA

Laura Banús i Arnau Güell són la nova pubilla i el nou hereu de la Selva

La proclamació s'ha fet a Vidreres, durant la Festa i Fira de les Flors

La comarca de la Selva ja té nova pubilla i nou hereu. Aquest diumenge Vidreres ha acollit la proclamació de Laura Banús, de Maçanet, com a nova pubilla comarcal i d'Arnau Güell de Vidreres com a hereu. El fadrí és Pau Bancells, de Maçanet de la Selva, i la dama, Anna Bagó, de Riudarenes.

La proclamació ha tingut lloc a Vidreres, que aquest cap de setmana ha celebrat la Festa i Fira de les Flors, un esdeveniment que ha omplert de colors i primavera els carrers del municipi. Des de divendres i fins avui Vidreres ha gaudit dels racons florals, la fira d'artesania, les exposicions i activitats diverses com jocs de fusta, concerts, xerrades, racons musicals o tast de vins.

El matí ha començat amb una batucada de Vitraca i una demostració d'art floral a càrrec d'Eduard Maynegre. Posteriorment, s'ha celebrat l'elecció de l'hereu i la pubilla de la comarca de la Selva, i ja a la tarda, la festa s'ha tancat amb un concert. 

Durant tot el dia, però, els visitants han pogut gaudir de les exposicions florals, una fira d'artesania o els muntatges del concurs d'aparadors.

 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175797_laurabanu-iarnauguell-onlanovapubillaielnouhereudela-elva-1.htm