logo
Imprimir
27-05-2022 | 21:28hs
•POLíTICA

Canosa es presenta com a alcaldable de Blanes per ERC al costat d’Aragonès

L’actual alcalde i el president de la Generalitat han destacat “la proximitat” com un dels pals de paller de la candidatura republicana a la ciutat selvatana

La plaça 1 d’octubre de Blanes ha estat avui l’escenari de la presentació d’Àngel Canosa com a candidat a les eleccions municipals del 27 de maig de l’any vinent, un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i que també ha viscut un moment emotiu, quan la filla de Canosa ha estat l’encarregada de presentar el seu pare.

Durant la seva intervenció, Canosa ha recordat que fa justament “tres anys i un dia” que juntament amb el seu equip va guanyar les eleccions del 2019. “Tenia el gran honor d’encapçalar un projecte i de liderar una llista, però no va guanyar l’Àngel. Fins i tot, goso dir que no va guanyar ni ERC, m’agrada pensar que aquell dia va guanyar Blanes, perquè el que necessitava guanyar aquell dia, sí o sí, era Blanes. A partir d’aquell moment s’havia d’iniciar un procés de canvi, i això és el que hem fet. Durant aquest petit temps hem viscut un Glòria i una pandèmia; hem vist com Europa torna a patir la guerra i també observem com el canvi climàtic el tenim aquí. I tot i això, durant aquests tres anys i un dia, hem pogut aconseguir certes fites importants”. “Ser l’alcalde d’un poble és saber que estàs fent coses per la gent del poble”, ha destacat l’actual alcalde, que ha subratllat que “s’ha fet molta feina, però s’ha de continuar així”. “Aquest és el pas endavant que ara us tornem a demanar, i us tornarem a demanar que no cal que voteu a l`Àngel, candidat d’ERC, o a la llista o al partit d’ERC, sinó que voteu pensant en el futur d’aquest poble, que hem d’escriure tots junts, plegats. Em comprometo a no defallir en aquest esforç, en posar tota aquesta capacitat de diàleg i consens al servei del municipi”. 

Per la seva banda, Aragonès ha ressaltat que coneix “molt bé la ciutat i l’empenta de la seva gent”. “Conec també l’esforç que ha suposat per ERC el fet que ara fa tres anys aconseguíssim la victòria a les eleccions municipals. Hi ha hagut molts i molts anys d’esforços de molta gent, que en els moments més complicats van mantenir el projecte republicà, progressista i independentista que representa ERC, i avui els qui estem exercint responsabilitats som hereus i continuem el llegat de tota aquesta gent que hi va ser durant els moments més difícils”. El president també ha manifestat la seva voluntat que el resultat dels comicis de l’any vinent siguin encara “molt millors”, i ha rememorat que amb els resultats de les anteriors eleccions “va tocar remar molt”. “I els bons projectes han de tenir tota la força i confiança; a les properes eleccions hem de tornar a guanyar i hem de guanyar amb més marge per donar encara molta més estabilitat i acompanyar així la transformació, el progrés, el canvi i la proximitat”, ha apuntat Aragonès.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175656_cano-ae-pre-entacomaalcaldabledeblane-perercalco-tatdaragone--2.htm