logo
Imprimir
25-05-2022 | 22:32hs
•LA SELVA

Vidreres posa en marxa el projecte Educació 360

La iniciativa vol potenciar el treball en xarxa entre els agents implicats en l'àmbit socioeducatiu

Vidreres posa en marxa el projecte Educació 360, una iniciativa socioeducativa comunitària a càrrec de la Unitat de Programes de l'Àrea de Serveis a la Comunitat de l'Ajuntament i que sorgeix fruit de l'adhesió a l'Aliança 360 l'abril del 2021.

Aquest matí presentat projecte Educació 360 a tècnics i representants polítics de l'Ajuntament, mostrant la diagnosi realitzada pels agents del territori, amb el mapa d'agents i relacions obtingut durant el procés.

L'alcalde, Jordi Camps, destaca que "Vidreres té una xarxa socioeducativa molt completa i amb molta potencialitat, que a la vegada és molt complexa". "Veiem com hi ha moltes entitats o agents que tenen ganes de fer més al municipi, però que no s'acaben de conèixer entre ells per treballar conjuntament. Volem posar-hi remei per tal de crear dinàmiques de treball que s'estenguin a tota la xarxa", afirma.

Amb el projecte Educació 360, Vidreres vol interconnectar els diferents agents de l'ecosistema socioeducatiu del municipi i establir-hi vincles i sistemes de treball conjunt. Un cop delimitats els agents i les relacions entre ells gràcies al Pla Estratègic dut a terme, s'han pogut establir, entre d'altres, reptes socioeducatius, com ara la necessitat d'enfortir relacions buscant espais de treball conjunt entre tots els actors implicats.

Una de les propostes que hi ha sobre la taula és la realització d'una trobada per acostar posicions, així com un procés participat que permeti que la població conegui els diferents agents, entitats i serveis del territori.

Així, es volen establir les bases per celebrar en un futur la primera Trobada d'agents d'Educació 360 a Vidreres. Més endavant, també es crearà un Grup Motor de treball i diferents comissions per a cada línia estratègica.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175425_vidrere-po-aenmarxaelprojecteeducacio360-1.htm