logo
Imprimir
24-05-2022 | 22:16hs
•+ NOTíCIES

La Costa Brava, capital del turisme de creuers a la Mediterrània

La destinació és l'amfitriona de l'assemblea general de Medcruise, amb rècord de navilieres participants

Els ports de Roses i Palamós i tota la Costa Brava són el punt neuràlgic del sector dels creuers a la Mediterrània fins al 27 de maig. És en el marc de la 60a assemblea general de Medcruise que se celebra a s'Agaró, un fet històric que situa la destinació gironina en una posició preeminent en l'àmbit creuerista. Hi ha 183 inscrits i hi participen companyies, ports i patronats de turisme amb la vista posada en la sostenibilitat del sector.

La trobada ha sigut un èxit de convocatòria pel que fa a les navilieres, amb divuit, un rècord en la història de les assemblees de Medcruise.

L'hostal La Gavina de S'Agaró ha acollit aquesta tarda la presentació de l'assemblea, una reunió clau pel sector. A l'acte hi ha intervingut el secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, la primera tinent d'alcalde de Roses, Montse Mindan, i la presidenta de Medcruise, Figen Ayan.

Aquest paper d'amfitrions dels ports gironins i la destinació turística, que es promouen amb la marca Costa Brava Cruise Ports, és una oportunitat de luxe per la Costa Brava per mostrar els seus atractius i consolidar la seva projecció internacional.

Gavín ha destacat que aquests dies els ports gironins i la Costa Brava seran els referents del sector, donant-li encara més ressò internacional, destacant el creixement de Roses i Palamós en el turisme de creuers de la mà de Medcruise i el compromís del sector amb el territori i el desenvolupament sostenible.

Mindan, al seu torn, ha vaticinat que l'assemblea serà un èxit perquè els participants sortiran "enamorats" de la Costa Brava.

Un arbre per cada inscripció

A més d'abordar les tendències de l'activitat de creuers a la Mediterrània, la trobada tindrà com a eix central la sostenibilitat.

Una inscripció, un arbre plantat
L'edició número 60 de l'Assemblea General de Medcruise té un fil conductor, la sostenibilitat, per això s'ha engegat una campanya que plantarà un arbre per cada inscrit a la trobada. Aquest any es plantaran 183 arbres a Portugal i això es continuarà fent en les properes assemblees.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175319_laco-tabravacapitaldelturi-medecreuer-alamediterrania-2.htm