logo
Imprimir
24-05-2022 | 11:35hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Club Esportiu Besalú celebra dissabte la Gran Festa del Centenari

L'entitat ha posat a la venda una samarreta per commemorar els cent anys de la seva fundació

El Club Esportiu Besalú celebrarà aquest dissabte 28 de maig la Gran Festa del Centenari, amb activitats repartides entre el camp de futbol i els Claustres.

La festa arrencarà a partir de les 5 al camp de futbol, amb l'arribada i presentació de tots els equips del club besaluenc. A més, els assistents també podran gaudir de diferents partits.

Ja al vespre, a partir de les 8, la festa es trasllada als claustres, amb la benvinguda i els reconeixements. Tot seguit, hi ha previst un sopar amb tapes, a càrrec de quatre restaurants de Besalú. Es tracta del 9 Can Quei, El Capitell, La Vermu i Can Cintet, mentre que les postres les posarà la Pastisseria Surroca. També hi haurà música en directe a càrrec de Kilombo.

La venda i la reserva de tiquets pel sopar, a 20 euros, es pot fer al camp, a la gestoria Bassols, i als restaurants col·laboradors fins dijous 26.

La samarreta del centenari

Coincidint amb el centenari de la seva fundació, l'any 1922, el club ha posat a la venda també una samarreta commemorativa. La nova samarreta es presentarà durant la festa de dissabte. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175311_elclube-portiube-alucelebradi-abtelagranfe-tadelcentenari-1.htm