logo
Imprimir
22-05-2022 | 12:18hs
•LA SELVA

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la Gala Fiporc 2022

La Gala ha consistit en l'edició i projecció d'un documental per remarcar la feina del voluntariat, on es mostra la diversitat de tasques i programació de Fiporc

La situació epidemiològica de la COVID-19, del passat mes de febrer, va impedir organitzar la Fira per segon any consecutiu. Per no perdre l'edició va decidir-se organitzar un format de gala pensat pels veïns de Riudellots i en especial per tots els voluntaris que fan possible la fira. "Amb aquesta gala de Fiporc s'ha volgut mantenir el caliu de tots els voluntaris, col·laboradors i entitats que fan possible l'èxit de la nostra gran fira" , tal com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Josep Santamaria. La Gala ha consistit en l'edició i projecció d'un documental per remarcar la feina del voluntariat, on es mostra la diversitat de tasques i programació de Fiporc, la fira temàtica al voltant del porc, que des de 2013 omple Riudellots de visitants.

A la Gala, dinamitzada pels actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera, no hi ha faltat la tradicional tallada de fuet a càrrec de l'alcaldessa, Montserrat Roura i l'alcalde de Vidreres i diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, Jordi Camps.

També s'hi han repartit els premis del concurs de dibuix i ja s'ha començat a treballar per poder celebrar amb normalitat la fira l'any vinent coincidint amb el seu desè aniversari.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/175182_riudellot-dela-elvahacelebrataque-tcapde-etmanalagalafiporc2022-2.htm