logo
Imprimir
11-05-2022 | 17:47hs
•+ NOTíCIES

Owlet, la tecnologia que ha monitorat un milió de nadons, arriba a Barcelona

L'Owlet Smart Sock i el monitor de vídeo Owlet Cam donen seguretat als pares mentre dormen

Owlet, la marca de tecnologia i lifestyle per a pares arriba a la fira "Mi Bebé y yo" de Barcelona amb la seva innovadora i premiada tecnologia. Ha llançat al mercat espanyol dos dels seus productes estrella: l'Owlet Smart Sock i el monitor de vídeo Owlet Cam, que proporcionen seguretat als pares mentre dormen. És un ecosistema de guarderia connectada que aprofita l'enfocament global basat en dades de la criança moderna. Es tracta d'un ecosistema de guarderia connectada que aprofita l'enfocament global basat en dades de la criança moderna i que aquest cap de setmana serà present a la fira "Mi Bebé y yo" de Barcelona. Presents en el Pavelló 2, Estands Palacio del Bebè: 32 i 33 durant tot el cap de setmana (14 i 15 de maig), tindràs l'oportunitat de veure els seus productes en persona i resoldre tots els teus dubtes; però a més podràs gaudir d'un 15% de descompte, disponible únicament per als compradors de la fira.

Kurt Workman, cofundador i CEO d'Owlet assenyala que «des del seu llançament, Owlet ha registrat l'activitat de més d'un milió de nadons», amb productes dissenyats per donar als pares «accés a la millor tecnologia, des de la comoditat de casa seva, perquè puguin estar més tranquils mentre el nadó descansa». «Sabem que el son dels pares és tan valuós com el dels nadons aquests primers anys, i estem encantats de portar per primera vegada la nostra tecnologia a Espanya», afirma Workman.

L'Owlet Smart Sock s'allunya dels monitors tradicionals per a nadons pel seu ús de la tecnologia, ja que és un mitjó intel·ligent que registra el nivell d'oxigen i la freqüència cardíaca mentre dormen. Està dissenyat per a criatures de fins a 18 mesos o 13,6 kg. Permet als pares fer un seguiment dels seus fills només sortir de l'hospital, registrant la freqüència cardíaca i el nivell d'oxigen, així com l'historial de son per veure quant temps i com dorm. A més, l'Smart Sock permet crear noves rutines a mesura que els nens creixin.

El Smart Sock també s'integra perfectament amb la càmera Owlet per garantir la seguretat del nadó en tot moment. L'Owlet Cam va ser dissenyada per ser funcional sense renunciar al disseny: ofereix una visió nocturna d'alta qualitat i els progenitors poden comprovar com està el nadó durant la nit sense perdre la definició del vídeo. A més, la funció d'àudio bidireccional els permet comunicar-se amb els seus fills a través de la càmera.

L'Owlet Smart Sock està disponible per 329 euros i l'Owlet Cam per 159 euros a la web i també a Amazon. També està disponible l'Owlet Monitor Duo per 439 euros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/174113_owletlatecnologiaquehamonitoratunmiliodenadon-arribaabarcelona-1.htm