logo
Imprimir
10-05-2022 | 15:35hs
•LA GARROTXA

La Festa del Roser de Sant Joan les Fonts recupera la normalitat amb activitats per a totes les edats

La gent tenia moltes ganes de festa i la plaça Major es va omplir dissabte a la tarda per a la ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres

El concurs de pintura ràpida de l'Escola Municipal de Belles Arts (EMBA) va donar el tret de sortida a la Festa del Roser a Sant Joan les Fonts, que va poder celebrar-se, el cap de setmana del 7 i 8 de maig, amb total normalitat després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. La gent tenia moltes ganes de festa i la plaça Major es va omplir dissabte a la tarda per a la ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres. Tot seguit, al pavelló poliesportiu, un centenar de persones es va reunir per assistir al sopar popular i al ball posterior amb el Bluemoon Trio.

L'endemà diumenge va tenir lloc la tradicional ofrena a la Mare de Déu del Roser i la missa solemne a l'església parroquial i, seguidament, la ballada de gegants, que va començar molt puntual, ja que el cel amenaçava pluja. Va ser molta la mainada que no es va voler perdre aquest esdeveniment, així com l'espectacle infantil amb el grup d'animació El gripau blau que va cloure a les 6 de la tarda un cap de setmana molt animat.

Una vegada més, la col·laboració entre la Comissió de Festes, l'Ajuntament, les entitats i la ciutadania han fet possible que aquesta festa esdevingui una gran celebració.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/174018_lafe-tadelro-erde-antjoanle-font-recuperalanormalitatambactivitat-peratote-le-edat--2.htm