logo
Imprimir
09-05-2022 | 20:23hs
•LA SELVA

Riudellots de la Selva revalida el segell Infoparticipa

El regidor de Transparència i Bon Govern, Josep Santamaria, ha recollit el guardó a l'acte de lliurament dels segells que ha tingut lloc aquest dilluns 9 de maig, a Barcelona

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut el segell Infoparticipa en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des de riudellots.cat i des del seu portal de la transparència.

És la vuitena vegada consecutiva que Riudellots aconsegueix aquest segell que atorga la Universitat de Barcelona. Enguany la puntuació obtinguda ha estat del 94,23% de compliment dels 52 indicadors avaluats. És la puntuació més alta obtinguda pels ajuntaments de la Comarca de Selva, juntament amb Hostalric, Lloret de Mar.

Dels 947 ajuntaments de Catalunya, només 136 han rebut el Segell Infoparticipa i d'aquest només 43 han obtingut un 100% d'indicadors positius.

El regidor de Transparència i Bon Govern, Josep Santamaria, ha recollit el guardó a l'acte de lliurament dels segells que ha tingut lloc aquest dilluns 9 de maig, a Barcelona.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/173944_riudellot-dela-elvarevalidael-egellinfoparticipa-2.htm